top of page

ONTWERP

In de ontwerpfase komen de concepten tot stand. Dit is het eerste stuk van het hele ontwikkelingstraject. Samen met de klant analyseren we de situatie en bedenken we ideeën. Daar voegen we dan nog een flinke dosis creativiteit aan toe en al snel komen dan de eerste schetsjes onder het potlood vandaan.

Tijdens het bedenken van ideeën is het belangrijk dat er gecommuniceerd wordt met de klant. Zo toetsen we vaak of we nog steeds samen op één lijn zitten. Soms hebben we ideeën waarvan we de werking moeten testen om de haalbaarheid te garanderen. Dan duiken we de werkplaats in om een testopstelling te maken en zo de klant snel een indruk te geven.

Uiteindelijk werken we de concepten uit in 3D CAD. Tijdens het ontwerp houden we niet alleen rekening met de technische werking. Nee, onze denkwijze is integraal. Dat houdt in dat we in het ontwerp met meerdere aspecten rekening houden. Denk hierbij aan kostprijs, uitstraling, gebruik en assemblage. Door onze integrale aanpak zorgen we ervoor dat onze oplossingen helemaal zijn afgestemd op de eindgebruiker.

bottom of page