top of page

ONDERHOUD

Na het leveren van het eindproduct zijn we nog vaak in beeld bij onze klanten. Dat komt omdat we ook onderhoud verzorgen voor het bestaande machinepark van de klant. Ook passen we soms bestaande machines aan.

Dan zijn er door de jaren heen wijzigingen in de productie doorgevoerd, waardoor bepaalde processen minder goed op elkaar aansluiten. We kunnen dan tegen relatief lage kosten machines ombouwen, zodat ze weer efficiënt produceren.

Veel van onze klanten sluiten graag een onderhoudscontract met ons af. Zodoende ontzorgen wij de klant en zorgen wij ervoor dat de machines in gezonde staat blijven. 

Vaak zien onze monteurs op de werkvloer bij de klanten mogelijkheden voor optimalisaties welke zelfs direct te realiseren zijn. Soms zijn er situaties ontstaan die vragen om automatisering of grootschaliger vernieuwing. Dan bieden we een voorstel aan voor bijvoorbeeld een herontwerp of modificatie.

We zien vaak dat klanten bezig zijn met het verbeteren en optimaliseren van hun productieproces. Ook daarin denken wij mee, en kunnen we ondersteuning bieden. Denk hierbij aan het ombouwen of verplaatsen van productielijnen. Ook CE- en veiligheidsbeoordelingen en de realisatie daarvan zijn ons op het lijf geschreven.

bottom of page